Video: Kakav sukob Rafe i sudije u Riju!

Besni Nadal urlao u Riju: Dosta mi je tebe, tražiću da mi više nikad ne sudiš! Španac prvi put od avgusta 2013. nije među prva tri tenisera sveta.

Tenis 24.02.2015 | 11:40
Video: Kakav sukob Rafe i sudije u Riju!

Rafael Nadal je izgubio u polufinalu Rio de Žaneira, ali na istom meču izgubio je i živce. U finišu drugog seta, kad se Italijan Fabio Fonjini približio izjednačenju na 1:1 i kasnijem preokretu, Španac je iznerviran seo na stolicu i obrušio se na sudiju Karlosa Beranrdesa, koji je prema njegovoj oceni doprineo da sklizne u poraz.

„Da ti kažem nešto, ali ozbiljno. Tražiću da mi nikad više ne sudiš, ne mogu da podnesem tvoje odlukle. Od svih sudija na ATP turu ti najviše vršiš pritisak na mene. Nemam ništa protiv tebe lično, ali dosta mi te je“, vikao je Nadal, koji je u tim trenucima potpuno izgubio kotrolu, posle čega je Fonjini osvojio i treći set.

Bio je to kraj serije od 52 uzastopne pobede Rafe Nadala na šljaci, a usled poraza doživeo je pad na četvrto mesto ATP liste, pa prvi put od avgusta 2013. nije među tri najbolje plasirana tenisera sveta.

Komentari / 0

Ostavite komentar