ABA: Zvezda protiv Cedevite ovjerava 1. mjesto!

Košarkašima Crvene zvezde Telekom u ponedeljak 16. februara predstoji novi izazov u ABA ligi: crveno-beli će u dvorani Pionir dočekati ekipu Cedevite u okviru 22. kola regionalnog takmičenja, a duel lidera i trećeplasiranog tima počinje u 20 sati i 30 minuta.

Košarka 15.02.2015 | 18:10
ABA: Zvezda protiv Cedevite ovjerava 1. mjesto!

Eventualnom pobedom u duelu sa Zagrepčanima, Zvezda bi obezbedila prvo mesto pred start plej-ofa, a za to će u značajnoj meri biti potrebna i podrška navijača.

Ulaznice za ovaj meč u subotu se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije), dok će poslovnice Eventima tokom praznika raditi po izmenjenom režimu. Naime, prodajno mesto Eventima u TC Ušće radiće tokom svih dana praznika od 10 do 22 sata, dok će poslovnica u Domu omladine u nedelju raditi od 180 do 200 sati. Sva ostala prodajna mesta tokom praznika biće zatvorena. Kao i do sada, ulaznice će na dan utakmice moći da se kupe i na biletarnici Pionira od 16 sati pa sve do početka meča.

Cene karata su nepromenjene, pa tako ulaznice za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren koštaju 5.000 dinara.

"Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Pionir i pruže podršku Crvenoj zvezdi, jer će dodatna energija sa tribina igračima biti i te kako potrebna. Još jednom posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji način finansijski pomaže klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Komentari / 0

Ostavite komentar