Šta je ovo?! Ćirić nema pojma da se prodaje Škuletić?!

Šta se dešava u Partizanu!!?? Kako je ovo moguće!? Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić kaže da nije znao za ponudu za Petra Škuletića i da će se ovo desiti. "Ja nemam moć odlučivanja", kaže on.

Fudbal 12.02.2015 | 12:20
Šta je ovo?! Ćirić nema pojma da se prodaje Škuletić?!

Još jedan odlazak napadača iz Partizana i to DESET dana pred start prolećnog dela prvenstva zapravo je nož u leđa pre svega treneru Marku Nikoliću.

Iz njegove sinoćnje izjave ("Nemam posebna saznanja o prodaji Petra Škuletića, niti je to deo mog posla"), moglo se razumeti i nezadovoljstvo i ogorčenje i razočaranje Nikolića, ali i zaključiti da se on zaista ništa ne pita o svom timu!?

Ako bi se ovo nekako moglo i razumeti, da, eto, neko nije stigao da pita trenera Partizana da li da mu proda još jednog napadača pred start sezone, onda je u domenu naučne fantastike da za prodaju Škuletića POJMA NIJE IMAO ni sportski direktor Dragan Ćirić.

A on upravo tako govori:

"Ja sam malo zatečen, ovo je neprijatna situacija za sportski sektor, ali, da sačekamo da vidimo u kojem će pravcu to ići. Pretpostavljam da ljudi u Beogradu imaju više informacija... ja nemam moć odlučivanja", prenosi SOS Kanal.

Zaista zvuči neverovatno (mada je u našem fudbalu sve moguće) da sportski direktor kluba (u ovom slučaju Partizana) nema predstavu da će klub ostati bez DRUGOG napadača u roku od četiri, pet dana.

Marko Nikolić ima samo nedelju dana da uigra nove napadače - Nemanju Kojića i Ivana Šaponjića.

Naravno, ako i njih neko ne proda u međuvremenu...

Komentari / 0

Ostavite komentar