Lazović, ipak, ide kod Stanoja u Kinu!

"Žurnal" piše da je napadač Partizana u nedelju ujutru prihvatio ponudu iz Kine, ali postoji dilema oko imena kluba.

Fudbal 08.02.2015 | 15:40
Lazović, ipak, ide kod Stanoja u Kinu!

Danko Lazović već nedeljama se nalazi na ivici transfera u Kinu, a "Sportski žurnal" tvrdi da je ovog puta definitivno rešio da ode.

Tridesetjednogodišnjeg napadača želeo je klub Tijanđin Teda, nudio preko milion dolara za godinu dana, ali je Lazović, navodno, želeo dugoročniju saradnju.

Iako je "Žurnal" objavio da povremeni reprezentativac odlazi iz Partizana upravo u Tijanđin, moguće je da će mu destinacija biti glavni grad i tamošnji kineski drugoligaš Peking Enterprajzis, koga trenira Aleksandar Stanojević!

MONDO je ovu informaciju pokušao da proveri kod nekoliko visokih funkcionera Partizana, kao i ljudi zaduženih za sportski sektor, ali se u nedelju posle podneva niko nije javljao na telefon.

Lazović je jesenas sjajno funkcionisao u tandemu sa Petrom Škuletićem.

Nastupio je na svih 15 utakmica Superlige Srbije i postigao devet pogodaka, uz pet asistencija, tako da je među najzaslužnijima za prvo mesto na tabeli i šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Ako zaista spakuje kofere i napusti pripreme Partizana - Lazović ima "otvoreni" ugovor, tako da mu ne treba nikakva dozvola - uprava kluba imaće vremena do petka da mu pronađe alternativu.

Crno-beli će na proleće biti slabiji još za Danila Pantića, koji nije želeo da produži ugovor, a dovedeni su bugarski bek Bandalovski i slovenački štoper Balažic.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade

08.02.2015 14:16

Ko kaze da smo oslabljeni za Pantica pa decko nista nije pokazao a i nije toliki talenat kao sto se prica. Nista Pantic nece uraditi preko nikada on nece zaigrati za Celsi bice isto kao sa Gulanom i ostalim koji su ostali samo talenti. Za lovu koju Lazovic dobija od Partizana mozemo da dovedemo boljeg igraca i da vise ubacimo u vatru Saponjica.

ODGOVORITE