Vasić: "Ko nam piša pod prozor"

Osobina svakog neorganizovanog društva jeste da ne zna ko mu piša pod prozorom

Srbija 08.02.2015 | 10:47
Vasić: "Ko nam piša pod prozor"

Bjelac tek što je zakrko, proljeća ni na vidiku, a odnekle, iz proste srbijanske zemlje, izniče Fond Za Humanitarno Pravo. FHP.

I optužuje Generala Dikovića, načelnika Generalštaba Vojske Srbije, za ratne zločine njegove nekadašnje jedinice na Kosovu.

Iz čega se može zaključiti da će Srbija beskonačno biti kriva za Ratne Zločine. Jer sam ja mislio da su Srpski Ratni Zločini samo u funkciji Nestanka Srba izvan Šumadije, Neovisnosti Hrvatske, Stvaranja Države BiH i Nezavisnosti Kosova.

Sve to što radi FHP, ili neki drugi, po Srbiji, ne bi bilo ozbiljan koordinatni sistem da se nije, odnekud, pojavio Zamjenik Pomoćnika Državnog Sekretara, Američanin Melija, i rekao da je FHP, a i BIRN, važna i ozbiljna stvar. I da to Vlada treba da uzme u obzir.

Što znači da General Diković ne može više ni na Nasip. Mora pod Nasip.

Nevjerovatna je razlika između USA i Srbije. Ali je nevjerovatno i to da oni, pored svega, imaju i ZPDS koji zna šta radi BIRN.

Nu. Stvar je ozbiljnija.

Istup Delije Melije jamči da je Srbija prepuna punjenih i prepariranih spavača, koji još nisu ni osnovali neki FHP, i koji mogu da se aktiviraju na glas, kretanje ili temperaturu, i optuže koga hoće.

Od svakog građanina pa sve do SPV. Svetog Prenedokučivog Vučića.
Građani će se nekako snaći. Dabome da mene brine Vučić.

Šta je lijek protiv Američkog Fondalitarizma. Sorošizma. Civilizma. Enterijernog Intervencionizma i Političkog Infilitrizma.

Organizovano društvo. Po svim nivoima i koordinatama NDD Sfere. Nacija Država Društvo.

Samo organizovano društvo, sa Javnošću, sa Političkim Strankama okrenutim ljudima, sa Crkvom bez pedofilije i pederastije, sa Austrougarskom efkasnom Adminnistracijom, sa pijedestalnom Kulturom, sa Naprednim Medijima, sa vlastitim bankama, telekomima, velikom industrijom, poljoprivredom... može da svakog pojedinca učini otpornim na prekrivanje NDD Sfere jednim po jednim slojem mulja, što odavno rade Američki Imperijalisti, Totalitaristi, Teritorijalisti i Globalisti, sa desetinama razorenih i samorazorenih zemalja, društava i nacija. I što će svaku zemlju i naciju, kad tad, smjestiti na dno Velikog Akumulacionog Jezera.

Tek u takvom organizovanom društvu, razni FHP i cijeli arsenal, od Otpora do Eberta, postaće jasno vidljiv i indentifikativan. Biće izolovan. Neće biti neidentifikovan virus koji služi da se vlada svijetom.

Takvo društvo se sporo i teško gradi.

Ne gradi se u Feketiću, u Maoči, u Butmiru, u Picinom Parku, u Tuzlanskoj Paljevini.

Već od sebe pa dalje.

Izvor: RajkoVasicBlog

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

poplava

08.02.2015 09:53

Sve je tačno ali šta vrijedi kad je osoba nedokučiva, nepromjenjiva, samouvjerena, nezamjenjiva, itd.Neka mu je bog na pomoci.

ODGOVORITE
Name

borac

08.02.2015 10:22

E moj Rajko da si to znao kad sam i ja sve bi bilo drugacije

ODGOVORITE
Name

Ljiljana

08.02.2015 10:42

Rajko,ko pisa pod moj prozor? Samo pitam mozda i to znas i da te pitam da se to drustvo ne gradi mozda na RTRS? Posto samo oni daji "tacne,istinite,provjerene informacije" i to ponavljaju dok ne izvrse kompletno pranje mozgova.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.02.2015 10:50

U Picinom parku sto ga ote od naroda gradi tvoj sef drekavac Mile, a tebe Rajkula na terapiju HITNO.

ODGOVORITE
Name

Milan

08.02.2015 11:02

E ovo je vec bolje Rajko.Pravo u metu.Svaka cast za ovaj blog.Tako nastavi mozda narod u Srbiji i razdrmas.Mozda.

ODGOVORITE
Name

M.S.HP

08.02.2015 11:02

"Ne znam šta sam htio da kažem,ali se nadam ,da sam bio jasan"!!!

ODGOVORITE
Name

TRTE MRTE

08.02.2015 15:05

OD POLJSKOG WC,( KLOZETA), DO PISANJA ''POD PROZIR''VREMENA PRODJE DOSTA, AL ISTO OSTA NIKO NE POVLACI VODU.....POD HITNO OVU OBLAST UREDITI ZAKONOM.....AMONIJAK JE VRLO STETAN KAKO ZA MALI TAKO I ZA VELIKI MOZAK....

ODGOVORITE