Video: Traži me Junajted?! Ma, ne zezajte me!

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal nije kupovao igrače u zimskom prelaznom roku, ali je gotovo u poslednji čas stigao bek Boltona Endi Kelet.

Fudbal 04.02.2015 | 11:00
Video: Traži me Junajted?! Ma, ne zezajte me!

Reč je o 21-godišnjem momku koji igra na levoj strani, ove sezone upisao je samo četiri nastupa za 'Trotere', a tri meseca je bio na pozajmici u Plimutu, članu četvrte lige.

On će do kraja sezone igrati kao pozajmljen igrač na Old Trafordu, s tim da će 'Crveni đavoli' moći da ga otkupe na kraju sezone, dok je u drugom pravcu otišao Saidi Janko, takođe na pozajmicu.

Međutim, to nije jedino pojačanje Junajteda u ovom prelaznom roku, pošto je, posle Viktora Valdesa, krajem januara, na nagovor Pola Skolsa i Fila Nevila, stigao Sadik el Fituri – bivši omladinac Mančester Sitija i član osmoligaša Salforda.

Kelet je dete Boltona, prošao je sve mlađe kategorije 'Trotera', da bi debitovao u aprilu prošle godine protiv Lestera, postavši tako prvi igrač koji je rođen u Boltonu a da je zaigrao za prvi tim, posle skoro deceniju. Za Plimut je odigrao 15 mečeva i postigao jedan pogodak, dok je dres Vonderersa oblačio samo jednom ove sezone.

Posebnu dimenziju celoj priči dao je menadžer ekipe iz Čemponšipa Nil Lenon, pošto je otkrio da mu Endi nije verovao.

"Mislio je da ga zezam, pošto je bio na pola puta za Plimut, kada sam mu rekao da ga traži Junajted. Tada sam mu rekao da pozove svog oca i da proveri, nekoliko minuta kasnije 'nije znao gde se nalazi'", rekao je Lenon, "Sada mora da zapne i da uči. Ovo je ogromna prilika za njega, ali ne vezano s tim šta će se desiti u budućnosti, već želim samo da sve ide u njegovu korist".

Komentari / 0

Ostavite komentar