To je pravi Troicki - u 2. kolu Zagreba!

Viktor Troicki uspeo je da se plasira u drugo kolu turnira u Zagrebu pošto je posle preokreta i taj-brejkova u drugom i trećem setu savladao ukrajinaskog tenisera Iliju Marčenka sa 4:6, 7:6(3), 7:6(3).

Tenis 03.02.2015 | 15:40
To je pravi Troicki - u 2. kolu Zagreba!

Viktor se dosta kockao, pogotovo u drugom setu, ali je za dva sata i 40 minuta uspeo da savlada upornog Ukrajinca. U prvoj deonici Troicki zaista nije pronašao svoju igru, pa je tako i kažnjen u devetom gemu kada je napravljen jedini brejk koji je bio dovoljan Marčenku da povede.

Taman kada je oduzeo ukrajinskom predstavniku servis u drugom gemu za 2:0, Troicki je zakoplikovao sebi život ispustivši svoj prvi udarac u sedmom gemu, tako da je sve moralo da bude rešeno posle taj-brejka, koji je ipak pripao srpskom teniseru.

Troicki je u trećem setu dva puta imao prednost brejka, ali je dva puta pretrpeo ribrejk, tako da se opet moralo u 13, odlučujući gem, a tamo je istim rezultatom kao i u drugom setu (7:3), uspeo da privede priču kraju.

Teniser Srbije će se za četvrtfinale u glavnom gradu Hrvatske boriti protiv japanskog tenisera Goa Soede koji je eliminisao Nemca Matijasa Bakingera sa 7:6(4), 7:5.

Komentari / 0

Ostavite komentar