Igrači Partizana Upravi: Gdje su naše pare?!

Za utorak u Zemunelu zakazan sastanak fudbalera i rukovodilaca povodom isplate zaostalih dugovanja od kojih su neka stara dve i po godine.

Fudbal 03.02.2015 | 17:00
Igrači Partizana Upravi: Gdje su naše pare?!

Obećala je nova uprava Partizana da će u ekspresnom roku sanirati nasleđene dugove prema igračkom kadru, ali kako je od dolaska Zorana Popovića na predsedničku funkciju prošlo 40 dana, a na računa fudbalera legle „tek“ dve od nekoliko zaostalih plata, čini se da izabranici Marka Nikolića polako gube strpljenje, zbog čega su zatražili sastanak sa čelnicima u nameri da saznaju kad će dobiti davno zarađeni novac.

Tim povodom na stadionu u Humsku 1 u ponedeljak su boravili kapiten Saša Ilić i njegov zamenik Danko Lazović i sve što su uspeli da dogovore je novi sastanak sa rukovodstvom, koji bi trebalo da se održi u utorak, u Sportskom centru Zemunelo, između dva treninga prvog tima. Očekuje se da skupu prisustvuju prvi čovek kluba Zoran Popović, potpredsednici Vojislav Nedić, Milorad Vučelić i Ljubiša Tumbaković, ali i generalni direktor Miloš Vazura, u čijoj nadležnosti su finansije i koji bi zajedno trebalo da saopšte dinamiku isplate zaostalih dugovanja.
"Tačno je da će sastanak biti, sutra, možda i prekosutra, na njemu će biti prisutan i Miloš Vazura, gledaćemo da nađemo najboje rešenje", potvrdio je za naš portal Milorad Vučelić, jedan od trojice potpredsednika Partizana.

A dugovanja nisu beznačajna i sežu u daleku prošlost, pošto bivša uprava nije isplatila fudbalerima nagrade za plasman u Ligu Evrope još iz sezone 2012/2013, kad je trener bio Vladimir Vermezović, niti proboj u grupnu fazu istog takmičenja pod rukovodstvom Marka Nikolića, a igrački kadar potražuje i sredstva na time nagrade za osvojenu titulu iz 2013. godine, kad je šef struke bio Vuk Rašović.

Uprava Partizana za sada je regulisala deo nagomilanih i nasleđenih dugova prema fudbalerima i članovima Radne zajednice, ali ne novcem koje je donela u klub, već na osnovu priliva finansijskih sredstava UEFA.

Komentari / 0

Ostavite komentar