Video: Atletikovi ratnici nisu birali sredstva, ali...

Dijego Simeone bio je uvek borben do maksimuma kao igrač, to traži i dobija od svojih pulena kao trener Atletika, koji nisu birali sredstva kako da zaustave fudbalere Barselone u četvrtfinalu Kupa kralja, a malo je nedostajalo da dođe i do tuče.

Fudbal 30.01.2015 | 12:40
Video: Atletikovi ratnici nisu birali sredstva, ali...

Šampionu Španije ništa nije pomoglo, Katalonci su slavili u Madridu sa 3:2 i sa ukupnih 4:2 se plasirali u polufinale nakon duela prepunog tenzija i koškanja.

Ratnici argentinskog stručanja na klupi Atletika služili su se svim i svačim, najviše pregrubim faulovima, Arda Turan je gađao i sudiju kopačkom, dok je Huanfran psihičkom igrom pokušao da poremeti Nejmara.

Defanzivac "jorgandžija" je prstima pokazao 1:7 i podsetio brazilskog napadača na debakl iz polufinala Mundijala i poraz od Nemačke tim rezultatom usred Brazila.

Nejmar se našao i na meti Fernanda Toresa, koji je umalo nasrnuo na Barsinog asa na kraju prvog poluvremena i došlo bi i do tuče da saigrali nisu obuzdali "El Ninja".

Oštri startovi su stizali po Nejmarovim nogama sa svih strana, pa je trener Barselone Luis Enrike rekao kako ga je zamenio da bi ga sačuvao od povrede, a Brazilac je pre toga na sve provokacije odgovorio na najbolji način - sa dva gola i došao do kote 28 u svim takmičenjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar