Prijedor: Hapšenja zbog droge

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor na području odgovornosti ovog centra uhapsili su šest lica u akciji suzbijanja i sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga "Kondor jedan".

Republika Srpska 28.01.2015 | 11:38
Prijedor: Hapšenja zbog droge

Iz ovog centra je saopšteno da su policijski službenici u sklopu akcije izvršili pretrese na deset lokacija i lišili slobode lica čiji su inicijali Ž.K. /35/, M.S. /41/, R.N. /42/, M.S. /39/, S.L. /31/ i E.K. /40/.

Policija je u pretresima pronašla i privremeno oduzela određenu količinu marihuane, heroina, spida i vatrenog oružje i municije, te digitalne vage, sredstva za pakovanje opojne droge, mobilne telefone, SIM kartice i nosače SIM kartica koji će se u daljem postupku koristiti kao dokazi protiv osumnjičenih lica.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, lica čiji su inicijali Ž.K, M.S. i R.N. su na dalje postupanje biti sprovedeni u Okružno tužilaštvo Banjaluka, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U akciji su učestvovali policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra i Jedinice za podršku Prijedor, a prethodile su joj višemjesečne pripreme sa ciljem prikupljanje operativnih informacija i dokaza.

Akcija "Kondor jedan" provedena je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom od 25. do 27. januara 2015. godine.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

28.01.2015 10:49

PA OK. SAMO INICIJALI. POLICIJA KRIJE LOPOVE.

ODGOVORITE
Name

nemanja

28.01.2015 10:57

Samo mi Prijedorcani znamo, ko nije uhapsen a trebalo je.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

28.01.2015 11:03

NEMANJA POPI PIVO O SVOM TROŠKU. NAJBOLJI KOMENTAR.

ODGOVORITE