Šaponjić: Zvala me je Zvezda, ali...

Mladi napadač Partizana Ivan Šaponjić izjavio je da je na početku sezone imao ponudu Crvene zvezde, ali da se odlučio da potpiše ugovor sa crno-belima.

Fudbal 22.01.2015 | 23:40
Šaponjić: Zvala me je Zvezda, ali...

Šaponjić je takođe istakao da se odlično slaže sa Lukom Jovićem u reprezentaciji i da je pitanje vremena kada će Jović doći do prve forme.

"Bila je priča posle kvalifikacija, zvali su me iz Zvezde jer ovde nisam još potpisao ugovor. Mislili su da me spoje sa Lukom sa kojim se odlično slažem u reprezentaciji, ali sad sam potpisao ugovor sa Partizanom“, rekao je Šaponjić.

Mladi reprezentativac Srbije je istakao da mu je Saša Ilić idol i da je i pored ponuda da pređe u neki od inostranih klubova odlučio da ostavi dublji trag u svom sadašnjem klubu.

„Na neki način mi prija interesovanje, ali okrećem se samo Partizanu, mislim da tu treba da ostavim trag, da napravim nešto i budem prvi napadač, a posle će doći ponude. Partizan je veliki klub, svi gledaju Partizan i mislim da je najbolji put da se ovde odigra nekoliko sezona i onda ode negde“, zaključio je Šaponjić.

Mladi Šaponjić je drugi najmlađi debitant u istoriji Partizana, pošto je za prvi tim zaigrao sa 16 godina tri meseca i 28 dana. Najmlađi prvotimac u istoriji crno-belih je Nenad Marinković sa 16 godina dva meseca i sedam dana.

Napadač Partizana je istakao i da je zadovoljan uslovima na pripremama.

Crno-beli će u Antaliji odigrati pet kontrolnih utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar