Promijenite frizuru

Kako znate da je duga kosa pravi izbor za vas ako nikada niste probali kratku? Isto važi i u slučaju kovrdžave i ravne kose, pramenova i šiški.

Moda i ljepota 11.01.2015 | 11:05
Promijenite frizuru

STUDIJA britanskog frizera Endrjua Kolindža pokazuje da žene tokom života promene 104 frizure. Ali, dok neke dame svakog časa menjaju boju kose, ubacuju pramenove ili se šišaju, druge se godinama drže oprobanog “recepta”. Uverene da su pronašle stil koji im savršeno pristaje, ne bi ga menjale ni za živu glavu.

Ali, stručnjaci tvrde da ovo i nije najbolja odluka. Mi se menjamo, kako naše lice, tako i osećanja, pa frizura koja je bila savršena pre deset godina, možda to više nije. Osim toga, mnogi se iza kose, svesno ili nesvesno, kriju. Pa ako godinama imate istu frizuru, to verovatno znači da i u drugim poljima života igrate na siguricu. A kad ne rizikujete, jasno je da propuštate toliko potencijalno dobrih stvari. Kako znate da je duga kosa pravi izbor za vas ako nikada niste probali kratku? Isto važi i u slučaju kovrdžave i ravne kose, pramenova i šiški.

Možda zaista nećete biti zadovoljni novom frizurom, ali barem znate da ste probali. Za sve dame koje se i dalje plaše promene, frizeri imaju jednostavan argument - kosa će porasti, pa uvek možete da se vratite na staro.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar