Tuzla: Poginuo pješak

Šezdesetdvogodišnji pješak čiji su inicijali H.H. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla-Orašje u naselju Mihatovići kod Tuzle, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 10.01.2015 | 09:15
Tuzla: Poginuo pješak

Do nesreće je došlo sinoć oko 19.00 časova kada je pješaka udario autobus preduzeća "Transturist", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali K.R. /50/. 

Saobraćaj na ovoj dionici bio je u prekidu u oba smjera. Uviđaj su obavili policija i dežurni kantonalni tužilac.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Previle kod Tuzle

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla-Orašje u mjestu Previle kod Tuzle, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Teže je povrijeđen vozač putničkog automobila "samanta", čiji su inicijali S.D. /25/ iz Tuzle, dok su lakše povrede zadobili saputnici u automobilu marke "bmv" R.I. /18/ i A.G. /20/, oba iz Gradačca.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 23.30 časova, osim "samante", učestvovali su putnički automobili "bmv", za čijim je upravljačem bio N.M. /18/ iz Gradačca i "mercedes", koji je vozio D.D. /21/ iz Tuzle.

Povrijeđenima su na licu mjesta pomoć ukazali ljekari Službe hitne medicinske pomoći Tuzla, nakon čega su prevezeni na Univerzitetski klinički centar Tuzla na liječenje.

Policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar