2014. - najbolja Noletova godina!

Srpski teniser se sa radošću priseća lepih događaja iz godine za nama.

Tenis 31.12.2014 | 16:40
2014. - najbolja Noletova godina!

Teniser Novak Đoković zauvek će pamtiti 2014. godinu. Osvojio je ne samo Vimbldon, već i druge velike turnire, ali najviše toga izdešavalo mu se na privatnom planu.

Oženio je dugogodišnju devojku Jelenu i postao otac malog Stefana.

"Ovo je zaista najbolja godina u mom životu. Osnovao sam porodicu, postao otac, i to su stvari koje su potpuno promenile mene lično i svemu dale drugačiji smisao. Osećam se ispunjenije i kompletnije, srećan do te mere da je to teško izraziti i opisati. Mislim da je sada dovoljno samo ceniti sve te okolnosti i činiti sve da te stvari nastave da se kreću u ovom pravcu", rekao je on u intervjuu "Politici".

"Trudim se da koliko mogu pomognem Jeleni i podelim obaveze sa njom. Ustajanje u toku noći, menjanje pelena, nošenje bebe, šetnje... Kao i mnogi drugi očevi. Moja supruga mi je velika podrška, ljubav i sreća. Sada, kad nas je troje, sve je dobilo dodatni smisao".

Teniser je kazao i da malog Stefana neće terati da se bavi sportom, jer ni njega ni Jelenu roditelji nisu primoravali ni na šta, ali da je uveren da deca moraju rekreativno da se bave sportom, što i propagira kroz svoju fondaciju. "Pratićemo njegove sklonosti i talente, i bićemo tu da radi stvari koje ume i voli. Jedno je hobi, a drugo forsiranje dece", rekao je novopečeni tata.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gašpar

31.12.2014 15:42

koga više ovaj licemjer zanima....?

ODGOVORITE
Name

Milutin

31.12.2014 16:49

Zanima itekako zanima, LJUDSKOST koju je Novak izkazao darujuči nagradu za osvojeni turnir za nastradale, zanima svakoga, ali gašpara i njemu slične to ne zanima. Noletu i njegovoj porodici u NOVOJ 2015 želi puno zdravlja i uspjeha u životu.

ODGOVORITE