Vučelić: Novinari krivi za ''smjenu'' Nikolića!

Novi potpredsednik Partizana, zadužen za odnose sa javnošću, kaže da ne vidi razlog da Marko Nikolić bude sklonjen sa klupe.

Fudbal 30.12.2014 | 15:00
Vučelić: Novinari krivi za ''smjenu'' Nikolića!

Ko to ne želi da Marko Nikolić ostane trener Partizana?

Teško je reći...

Ljudi iz klupskog rukovodstva potvrđuju da se o tome razgovara, ali niko na sebe ne preuzima odgovornost za čudnu inicijativu, u situaciji kada crno-beli vode na tabeli Superlige sa šest bodova više od Crvene zvezde.

"Ne ide to od mene, već od nekog drugog", najkonkretnije je što se moglo izvući iz usta Ljubiše Tumbakovića, potpredsednika Partizana zaduženog za sportska pitanja.

Njegov kolega po funkciji, samo iz PR sektora, Milorad Vučelić za "Sportski žurnal" otvoreno kaže da ne vidi razlog za smenu.

"Za tako nešto bi bilo potrebno ozbiljno obrazloženje. Marko Nikolić je jesenji prvak, sa prednošću od šest bodova. Čini mi se da je ovo malo isforsirana priča, kao da mi, kao nova uprava, želimo da se odmah nešto krupno događa. A, napravili smo već jednu krupnu stvar - zadržali smo Petra Škuletića".

Vučelić je naveo da je bilo diskusije o promeni trenera (kao kandidat za novog šefa struke figurira Ivan Tomić), uz ogradu da on lično "ne vidi hitan razlog da se o tome raspravlja".

Komentari / 0

Ostavite komentar