Incidenti u Mionici

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je danas u prepodnevnim časovima u Mionici došlo do napada na trojicu aktivista SPS, SNS i DS, u tri različita slučaja, i istakao da je takvo ponašanje u izbornom danu potpuno nedopustivo.

Srbija 28.12.2014 | 14:58
Incidenti u Mionici

Stefanović je u izjavi Tanjugu rekao da se, prema do sada raspoloživim informacijama, radi o nanošenju lakših telesnih povreda od strane NN lica.

Kako je istakao, policija intezivno radi na rasvetljavanju sva tri slučaja, a u Mionicu je upućen i načelnik policijske uprave Valjeva.
Kako je rekao Stefanović, ovakvo ponašanje u izbornom danu je potpuno nedopustivo.

"Upozoravam sve učesnike izbornog procesa u Opštini Mionica da će policija preduzeti najoštrije potrebne mere da održi javni red i mir", rekao je Stefanović.

Kako je poručio ministar policije, niko neće biti povlašćen zbog pripadnosti bilo kojoj političkoj opciji.

On je istovremeno pozvao i apelovao na sve ljude i sve one koje učestvuju u izbornom procesu da se sve sprovede u skladu sa zakonom i na miran način.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Par pitanja

28.12.2014 16:13

Šta je ovaj radio prije nego je postao ministar policije. Da li je on uopšte ikada radio u policiji? Da li on zna urediti policiju ili je trenutno njihov portparol?

ODGOVORITE
Name

oii

28.12.2014 18:37

Tuča,razbijene face,gadjanje flašom,psovke,vredjanje...ovo su riječi iz vijesti!!! Poludeli smo...

ODGOVORITE