Biografija novog predsjednika Partizana

Pred početak izborne Skupštine FK Partizan delegatima je podeljena biografija Zorana Popovića, novog predsednika "valjka" .

Fudbal 25.12.2014 | 23:40
Biografija novog predsjednika Partizana

FK Partizan 25. decembra dobio je novog predsednika. To je Zoran Popović (na fotografiji u sredini), čovek koji je poslednjih godinu dana proveo kao član uprave "parnog valjka" predvođene Draganom Đurićem, dugogodišnjim prvim čovekom crno-belih.

Popović je rođen u Loznici 12. septembra 1962. godine. Po struci je diplomirani ekonomista.

Od 2000. živi u Beogradu.

Radnu karijeru započeo je 1989. godine u trgovinskom lancu sportske opreme "Slovenija sport". Napredovao je od pozicije referenta prodaje do direktora prodaje. Firmu je napustio nakon šest godina kao komercijalni direktor.

Posle napuštanja firme "Slovenija sport" 1995. postaje suvlasnik kompanije "EMC - European Management Company" sa sedištem u Švajcarskoj koja je specijalizovana za oblast finansijskog inženjeringa.

Od 2010. godine predsednik je holding kompanije "EMC Holding Beograd", koja svoje poslovanje realizuje kroz dve organizacione celine: "Adimes d.o.o. Beograd" (kompanija koja se bavi obradom mesa i mesnih proizvoda) i "Agrokor Gropu d.o.o. Beograd" (kompanijom koja se bavi uzgojem svinja).

Pored zaduženja koje je imao u bivšoj i sadašnjoj upravi FK Partizan, bio je i član Upravnog odbora FK Loznica.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dp

26.12.2014 06:11

"Agrokor group",čini mi se da se hrvati vraćaju u Partizan(poslije Tuđmana) ,ha ha

ODGOVORITE