Partizan na Krku bez Pavlovića!

Povratnik među crno-bele propustiće najmanje jednu utakmicu zbog povrede zgloba. Srećom, nije došlo do oštećenja ligamenata, javljaju "Večernje novosti".

Košarka 25.12.2014 | 08:00
Partizan na Krku bez Pavlovića!

Povreda Saše Pavlovića (31) u utakmici protiv Solnoka zabrinula je u utorak uveče njegove saigrače, stručni štab crno-belih i navijače. Pao je na parket držeći se za zglob, posle doskoka na nogu protivnika i napustio teren.

Kraj meča dočekao je sa ledom na nozi, a dan kasnije - u sredu, otišao je na magnetnu rezonancu, koja je potvrdila da će odsustvovati bar sa jednog meča, ali i otkrila da snažni košarkaš nije doživeo tešku povredu.

"Aleksandar Pavlović bio je u sredu na magnetnoj rezonanci. Snimak je pokazao da, na sreću, nije došlo do oštećenja ligamenata zgloba, koji je Pavlović povredio na poslednjem treningu pred put na utakmicu u Ploeštiju, sa Asesoftom", pišu "Večernje novosti".

Dakle, Baranin jeste ponovo ugrozio bolno mesto, ali bez težih posledica. Dužina njegovog odsustva još nije definisana. Za sada je sigurno da neće igrati u subotu, u Novom Mestu, protiv Krke.

"Slede terapije, a ostaje da se vidi koliko će biti van parketa. Jedno je sigurno, neće ga biti u sastavu za meč sa Krkom", iznosi list.

Za crno-bele u utorak uveče zbog povreda nisu nastupili ni krilni centar Đorđe Gagić i krilo Edo Murić, koji bi, prema prvobitnim najavama, trebalo da se vrati na parket za dve nedelje.

Komentari / 0

Ostavite komentar