Zlatan se opasno iznervirao! Evo i zašto...

„To što sam drugi za mene je kao da sam poslednji'', rekao as Pari Sen Žermena povodom izbora Bjerna Borga za najboljeg sportistu Švedske u istoriji.

Fudbal 24.12.2014 | 11:00
Zlatan se opasno iznervirao! Evo i zašto...

Ne sviđa se Zlatanu Ibrahimoviću da drugima gleda u leđa. Možemo misliti kako mu je dok sa Pari Sen Žermenom zimuje na drugom mestu Lige 1 iza Marselja, ali to nije jedino što ovih dana nervira sjajnog napadača. Novinari švedskog Dagnes Nihthera podigli su mu pritisak, pošto su ga na listi najboljih sportista ove zemlje svrstali „tek” na drugo mesto, iza legendarnog Bjerna Borga.

U izboru tog dnevnika, koji slavi 150 godina postojanja, čuveni teniser je proglašen za najboljeg sportistu Švedske svih vremena, između ostalog i zbog 11 grend slemova (šest puta pobednik Rolan Garosa, pet puta šampion Vimbldona), ali Zlatan se teško miri sa tom odlukom.

„Čestitamo, drugi ste na listi najboljih sportista Švedske svih vremena. Kako se osećate tim povodom?”, pitali su novinari Ibru.

I dobili zapanjujući odgovor:
„Hvala vama, ali to što sam drugi za mene je kao da sam poslednji”.

Evo, da vi birate, ko bi bio najbolji sportista Švedske svih vremena?
„Uz dužno poštovanje prema ostalima, na toj listi ja bih bio zauzeo prvo, drugo, treće, četvrto i peto mesto”.

Samo da vas podsetimo, Borg vam se divi, rekao je da ste vi najveći švedski brend, veći i od Ikee. Kako vi vidite Borga?
„On je dobra osoba i živa legenda”, dodao je Zlatan.

Samo da napomenemo, među prvih deset na ovoj listi su stonoteniseri, bokseri, golfer, veslači, zatim skijaš Ingemar Stenmark, atletičarka Karolina Kluft, dok je čuveni fudbalski as Tomas Brolin tek na 35. mestu.

Komentari / 0

Ostavite komentar