Uhapšeni razbojnici iz Prnjavora

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka uhapsili su dva muškarca iz Prnjavora, osumnjičena da su 7. decembra u mjestu Galjipovci izvršila razbojništvo nad jednim mladićem i djevojkom.

Republika Srpska 13.12.2014 | 14:07
Uhapšeni razbojnici iz Prnjavora

"Sinoć su uhapšeni muškarci čiji su inicijali N.P./25/ i G.G./29/", rekla je portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Oštećeni mladić i djevojka su Policijskoj stanici Prnjavor prijavili da su se na parking prostoru nalazili u automobilu "pežo" kada su im prišla dva maskirana muškarca, od kojih je jedan imao pušku.

Razbojnici su im, uz prijetnju puškom, oduzeli novac i mobilne telefone, nakon čega su ispalili jedan metak u zemlju, a potom pobjegli.

"Kod uhapšenih su pronađeni predmeti koji potiču iz krivičnog djela - puška, mobilni telefoni i drugo, koji će poslužiti kao materijalni dokaz u krivičnom postupku", rekla je Markanovićeva.

Ona je dodala da su uhapšeni N.P. i G.G. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvo danas predati u nadležnost banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Nikola Pezer i Gojko Golić iz Prnjavora.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar