Navratilova trener Radvanjske!

Legendarna teniserka Martina Navratilova prihvatila je ponudu Poljakinje Agnješke Radvanjske i postaće joj jedan od trenera na kraju ove godine.

Tenis 10.12.2014 | 15:00
Navratilova trener Radvanjske!

Radvanjska, koja trenutno drži šesto mesto na WTA listi, pre nekoliko dana je najavila da će joj novi trener biti višestruki osvajač Gren slem titula, ali nije otkrila više detalja, sve do ponedeljka.

Navratilova, koja je tokom karijere osvojila 18 Gren slem titula, istakla je da je uzbuđena zbog saradnje sa poljskom teniserkom.

„Ne mogu da dočekam da započnem novu fazu svoje karijere i zaista sam uzbuđena zbog toga“, rekla je Navratilova.

Navratilova će raditi sa stalnim trenerom Poljakinje Tomašom Viktorovskim, a prvi trening sa 25-godišnjom Radvanjskom će odraditi u Majamiju posle Božića.

„Bila sam presrećna kada me je Agnješka pitala da li bih sarađivala sa Tomašom. Nisam spavala dobro prethodne noći, samo sam razmišljala o povratku u ritam mečeva i takmičenja“, istakla je Navratilova.

Radvanjska, kojoj je najbolji plasman na nekom Gren slemu bio plasman u finale Vimbldona 2012. godine, ističe da je uverena da će joj prisustvo Navratilove pomoći da zasija na Gren slemovima.

„Njeni uspesi govore sami za sebe i nadam se da ću naučiti mnogo iz njenog iskustva. Ona je moj teniski idol. Ona je poreklom iz istog dela sveta, tako da delimo razumevanje tenisa i života, što možemo da pretvorimo u uspešan odnos“, naglasila je Radvanjska.

Komentari / 0

Ostavite komentar