Miha kaznio samog sebe zbog ''crvenog''!

Siniša Mihajlović je zbog svog temperamenta često odudarao od uobičajnog ponašanja, kako kao igrač, tako i kao trener (njegovih selektorskih propisa se svakako sećate, zar ne?), ali je ovoga puta otišao korak dalje i rešio - da sam sebe kazni.

Fudbal 06.12.2014 | 10:40
Miha kaznio samog sebe zbog ''crvenog''!

On je isključen u finišu meča 4. kola italijanskog kupa u kome je sa Sampdorijom došao do pobede od 2:0 nad Brešom. Italijanski mediji su javili da se najpre sporečkao sa sudijom, a onda izgleda i preterao u tome pa je morao ranije u svlačionicu, zbog čega će propustiti naredna dva nastupa ekipe iz Đenove u ovom takmičenju.

No, nije sve ostalo samo na tome.

"Šta tražim od igrača, najpre tražim od sebe samog", reče "Miha" i saopšti - da je tražio da mu klub "skreše platu" i novac pošalje Institutu "Gaslini", lokalnoj bolnici, kako bi se kupio medicinski ventilator (aparat koji služi za veštačko disanje).

Uz to, naš stručnjak je rešio da čitavoj ekipi čiji je trener - plati večeru.

"Oni će odlučiti kada će se to desiti i gde ćemo to da idemo. Platiću, jer je to način na koji mi rešavamo ovakve situacije. Uostalom, ovo je svakako - prava stvar", rekao je Mihajlović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dado

06.12.2014 10:13

Svaka cast majstore

ODGOVORITE