Igra li Adem najbolji fudbal u životu?

Srpski internacionalac igra u životnoj formi pošto je na prethodna četiri duela zabeležio po dva gola i dve asistencije i sutra će izjednačiti lični rekord protiv Sasuola.

Fudbal 06.12.2014 | 09:00
Igra li Adem najbolji fudbal u životu?

Letos je delovalo da je Adem Ljajić na izlaznim vratima Rome i očekivalo se da napusti klub. Mnogi klubovi su se interesovali za Pazarca, a kada je Roma dovela Iturbea spekulisalos se da Ljajić nema budućnost u Romi. Ipak, nekoliko meseci kasnije, naš internacionalac je jedan od najboljih fudbalera Rome.

Igra u životnoj formi. Od kada je prešao u Romu nije pružao bolje partije od ovih u poslednje vreme. Tako će sutra protiv Sasuola izjednačiti lični rekord u dresu Vučice. Petu utakmicu zaredom će se naći u startnoj postavi. To mu je za nogom pošlo samo krajem prošle godine kada je bio starter u mečevima igranim u periodu od 8. decembra do 9. januara.

U prethodne četiri utakmice, Ljajić je bio jedan od najzapaženijih fudbalera Rome i zabeležio je po dva gola i dve asistencije. To ga je promovisalo u igrača u koje Rudi Garsija polaže velike nade. Pogtovo pred meč sezone kako u Rimu najavljuju gostovanje Mančester Sitija u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Garsija će u duelu protiv Sasuola odmoriti neke od ključnih fudbalera, ali s obzirom da je i to jako važan meč, Ljajić neće dobiti poštedu. Najavljen je u prvoj postavi kao deo napadačkog trilinga sa Destrom i Iturbeom.

Očekuje se da bivši fudbaler Partizana bude član startnih 11 i u tom sudbonosnom okršaju protiv Sitija, s tim što će tada igrati u napadu sa Totijem i Žervinjom.

Sumnje u kvalitete srpskog fudbalera su otklonjene i konačno je postao jedan od igrača oko kojeg se vrti igra u Rome. Sličan start je imao i u Fiorentini gde se mučio prvu sezonu, odigrao solidnu drugu, lošu treću, ali i sjajnu četvrtu sezonu kada je prvi put u karijeri od dolaska u Firencu vezao sedam mečeva u prvoj postavi.

Komentari / 0

Ostavite komentar