Video: Svi se smiju, samo Kolarov ne! Šta mu je?!

Fudbalere Mančester sitija uveliko je zahvatila praznična atmsofera kojoj jedino više nego uspešno odoleva srpski levi bek Aleksandar Kolarov.

Fudbal 04.12.2014 | 23:00
Video: Svi se smiju, samo Kolarov ne! Šta mu je?!

Klupski kanal "građana" često pred igrače engleskog prvaka postavlja zanimljive zadatke, za prethodna dva Božića je srpski reprezentativac znao i te kako da nasmeje navijače Sitija, ali njemu je teško izmamiti smešak.

Oni žele da im Kolarov opet peva, ili recituje, pa im je postavio jedan zadatak koji moraju da ispune, a pre toga je sa saigračima pokušao da odoli smešnim video klipovima - i naravno pobedio.


Prvi je popustio Pablo Zabaleta na dečji smeh, kome bi malo ko odoleo, što ne važi za Kolarova. Sledeći je "pao" Edin Džeko, dok je Martin Demikelis ispao iz igre tek kada je video momka koji se zaleće i udara u zid, iako je gotovo sve vreme imao smešak na licu.

David Silva i Elijakim Mangala nisu izdržali da se ne nasmeju na video jedne bebe, a Kolarov je sve gledao sa ozbiljnim izrazom lica u svom stilu i samo rekao kako mu sve što je video nije smešno.

Kako je sve izgledalo, možete i sami da se uverite:

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tuzni tok

05.12.2014 10:22

Žao mu što neće biti realizacije Južnog toka...

ODGOVORITE