MJ smjenjuje Van Gala i dovodi Anćelotija?!

Ako je suditi po pisanju italijanske štampe, tamošnji fudbalski stručnjak i trenutni strateg madridskog Reala, Karlo Anćeloti, po svoj prilici će zameniti Luja van Gala na kormilu Mančester junajteda.

Fudbal 29.11.2014 | 22:00
MJ smjenjuje Van Gala i dovodi Anćelotija?!

"Tutosport" je na svojoj naslovnoj stranici subotnjeg izdanja doneo upravo ovu informaciju, potkrepivši je i nekim detaljima:

Na Old trafordu nisu zadovoljni kako Holanđanin vodi ekipu u ovoj sezoni, iako je sadašnje četvrto mesto na tabeli Premijer lige daleko bolje od katastrofalnog starta šampionata. Zato je uprava Junajteda rešena da dovede drugog stručnjaka, a izbor je pao na Anćelotija.

Njemu je, piše "Tutosport", spremna godišnja plata od čak 16 miliona evra, ako prihvati poziv iz Mančester junajteda.

Ovaj italijanski list navodi da se promena neće desiti odmah, već tek na kraju sezone, kada Anćelotiju ističe ugovor sa Realom, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona, a u ovoj vodi na tabeli španskog prvenstva sa dva boda više od Barselone.

Junajted je, sa druge strane, na deobi četvrtog i petog mesta Premijer lige sa Njukaslom, a oba tima sakupila su po 13 bodova manje od prvoplasiranog Čelsija.

Komentari / 0

Ostavite komentar