Hilari Klinton zahtjevnija od rok zvijezda

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton ponaša se kao prava rok zvijezda, uslovljavajući svoja predavanja specifičnim zahtjevima, piše danas "Vašington post".

Svijet 27.11.2014 | 19:36
Hilari Klinton zahtjevnija od rok zvijezda

Klinton, koju već svi vide kao demokratskog kandidata u trci za Bijelu kuću 2016, za predavanje koje je prošlog marta održala na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu (UCLA) ne samo da je tražila, i dobila,
240.000 dolara već je postavila i nekoliko detaljno navedenih zahtjeva.

Iz mejlova koje su njen štab i univerzitet razmijenili tokom pripreme predavanja, a do kojih je došao vašingtonski list, saznaje se da je 67-ogodišnja političarka insistirala da joj se obezbijedi kompjuter i skener (koji je kupljen za tu priliku), a od hrane humus, morske plodove, sjeckano voće i kanada draj bez šećera.

Čak i podijum sa kog je trebalo da se obrati publici morao je u zadnji čas da bude promijenjen. Ekipa bivše prve dame SAD je išla do takvih detalja da je zahtijevala i posebnu boju i stil fotelja, sa naglaskom na jastuke koji su morali da budu četvrtasti i čvrsti kako Klintonova ne bi u njih propadala.

Problem je postavljala i dodjela medalje koja je trebalo da joj se uruči u kutiji, a nikako da joj se kači oko vrata.

I sve to za pola sata govora, navodi Vašington post, poredivši Klintonovu sa kapricioznim holivudskim divama.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

27.11.2014 19:17

Prava Lady nema šta!!!

ODGOVORITE