Zašto Mijailović više nije kapiten? Dve verzije su...

Postoje dva objašnjenja zbog čega Nikola Mijailović više nije kapiten Crvene zvezde.

Fudbal 22.11.2014 | 23:40
Zašto Mijailović više nije kapiten? Dve verzije su...

Mnogi su ostali iznenađeni kada su videli da fudbaleri Crvene zvezde u subotu na teren stadiona u Kragujevcu izlaze predvođeni Darkom Lazovićem.

U startnoj postavi za meč sa Radničkim 1923 bili su i kapiten Nikola Mijailović i njegov zamenik Aleksandar Kovačević, međutim, traka je bila oko Lazovićeve ruke.

Posle utakmice, trener Nenad Lalatović objasnio je da će 24-godišnji Čačanin ubuduće biti njegova produžena ruka na terenu.

"Nikola Mijailović je veliki zvezdaš i stoga ga je traka previše opterećivala. Razgovarali smo i odlučili da je ustupi nekome drugom, kako bi sebe rasteretio u nastavku sezone", poručio je Lalatović.

MONDO, međutim, saznaje da to i nije pravi razlog (ili ne jedini) zbog kojeg Nikola Mijailović više nije kapiten.

Iz pozudanog izvora čuli smo da je iskusni levi bek u utorak posle treninga izgubio živce u verbalnoj raspravi sa Milošem Bosančićem i pokušao da ga udari glavom. Bio je to njegov drugi incident sa saigračem, pošto je prethodno zbog promašene gol-šanse žestoko kritikovao mladog napadača Luku Jovića u poluvremenu Kup utakmice protiv Rada.

U svakom slučaju, promena kapitena nije pomogla crveno-belima da u 13. kolu Jelen Superlige osvoje tri boda. Duel sa poslednjeplasiranim Radničkim 1923 završen je bez golova, pa su igrači Zvezde upisali drugi uzastopni remi rezultatom 0:0.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Messi

23.11.2014 00:32

Kad su kola krenulo nizbrdo- i finansijska i svaka druga, najmanje je bitno ko je kapiten. Milion drugih bitnijih problema ima.

ODGOVORITE