Tobdžije i Redsi ostali bez napadača!

Arsenal i Liverpul se muče sa povredama napadača, londonski tim ne može da računa na Tia Volkota, možda ni Danija Velbeka, a na Enfildu na Danijela Staridža.

Fudbal 21.11.2014 | 16:45
Tobdžije i Redsi ostali bez napadača!

Volkot se skoro oporavio i vratio na teren, ali se opet povredio nastupajući za Englesku. Slično je sa Gordim Albionom prošao i Dani Velbek.

S druge strane, Staridž je posle nekoliko nedelja pauze konačno počeo da trenira, ali je i on zaradio novu povredu koja će ga odvojiti od terena oko šest nedelja.

Volkot je povredio prepone pa će propustiti derbi Arsenala i Mančester Junajtada, a protiv bivšeg kluba možda neće igrati ni Velbek zbog povrede tetive. Dobra vest za Arsena Vengera je povratak prošlosezonskog prvog golgetera rima Olivijea Žirua.

S druge strane, Staridž je u lošem psihičkom stanju zbog nove povrede mišića, zbog čega su zabrinuti njegovi saigrači.

"To je velik gubitak, ne samo za tim, već i za njega. Shrvan je, trenutno je u lošem stanju jer se radovao povratku na teren. Dobro se osećao tako da je ovo razočaranje za sve. Zbog njega moramo ostati jaki jer radi sve kako bi se brzo vratio na teren. Nadamo se da će se to brzo dogoditi te da će eksplodirati", rekao je Džordan Henderson.

Derbi 12. kola Premijer lige između Arsenala i Junajteda igra se u subotu od 18:30 na Emiratima, dok Liverpul gostuje dan kasnije od 14:30 Kristal Palasu.

Komentari / 0

Ostavite komentar