I Antara možda na klupi ''Zmajeva''?!

U trci za zamenika Safeta Sušića na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine, osim Vahida Halilhodžića, Faruka Hadžibegića, Amara Osima i Mehmeda Baždarevića, naći će se i nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić.

Fudbal 18.11.2014 | 17:30
I Antara možda na klupi ''Zmajeva''?!

Ko će sesti na užarenu, upražnjenu klupu selektora Bosne i Hercegovine, ni izbliza nije poznato. Međutim, kako vreme prolazi, tako se stvara sve veći krug potencijalnih kandidata.

Nakon što je prvobitno objavljeno da su mogući kandidati Vahid Halilhodžić, Faruk Hadžibegić, Amar Osim i Mehmed Baždarević, nedugo zatim i Robert Prosinečki, poslednje ime koje se povezuje sa imenom novog selektora "zmajeva" je Radomir Antić, saznaje "Avaz Sport".

Prema poslednjim informacijama, od neimenovanog izvora sarajevskog lista iz Fudbalskog saveza BiH, u toku dana biće poznato više informacija u vezi sa nekadašnjim selektorom Srbije.

Podsetimo, dosadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić smenjen je jednoglasnom odlukom svih 14 članova Izvršnog odbora FS BiH nedugo posle poraza od Izraela 0:3.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

realista

18.11.2014 17:08

Bez starca nema udarca, kakvi ovi mladi.

ODGOVORITE