Video: Deki se oprašta na meču Zvezda - Udineze!

Dejan Stanković će ipak još jednom obući dres Crvene zvezde! U subotu na prijateljskom meču sa Udinezeom poslednji put će zaigrati u crveno-belom dresu, saznaje “Blic”.

Fudbal 11.11.2014 | 22:45
Video: Deki se oprašta na meču Zvezda - Udineze!

Prijateljski duel Zvezde i Udinezea zakazan za subotu u 17 časova će prava prilika da se Dejan Stanković oprosti od kluba u kojem je ponikao i dosegao astronomske visine, a navijači Crvene zvezde će imati prilike da poslednji put na terenu pozdrave nekadašnjeg ljubimca i podsete se vremena kada im je doneo mnogo radosti.

Stanković, sada pomoćni trener Udinezea, sa puno entuzijazma i oduševljenja prihvatio je ideju da zaigra u Zvezdinom dresu i oprosti se na pravi način. Takođe za sve koji dođu da pozdrave Dekija biće veliko iznenađenje način na koji će zaigrati, ali na “Marakani” se ta informacija strogo čuva, kako bi publika mogla da uživa.

Takođe praktično svi Dejanovi saigrači iz vremena kada je nosio crveno-beli dres će biti na tom meču, predvođeni Goranom Bunjevčevićem, a ostalo je da se precizira kakva će biti njihova uloga i na koji način će oni doprineti spektaklu.

Takođe, klub je Stankoviću spremio poklon koji će dobiti po izlasku sa terena, a isto će učiniti i “delije” koje spremaju pravu feštu kojom će ulepšati oproštaj nekadašnjeg ljubimca severa. Pozdraviće ga pesmom, ali i prigodnom koreografijom, pa je izvesno da će severna tribina u subotu biti popunjena do poslednjeg mesta.

U klubu veruju da će tako biti i sa ostalim tribinama, pre svega istočnom i zapadnom, jer pored činjenice da će navijači imati prilike da se oproste od Stankovića, sav prihod s tog meča ostaće Crvenoj zvezdi pošto su u Udinezeu rešili da sve troškove puta i smeštaja sami plaćaju i da ne traže nikakav novac da dođu u Beograd. Naravno, biće to i prava prilika da mladi Zvezdini igrači steknu još malo iskustva u međunarodnim mečevima posle septembarskog gostovanja u Moskvi.

Dejan Stanković se oprostio od dresa reprezentacije Srbije u utakmici sa Japanom 11. oktobra 2013. godine, a 25. avgusta je protiv Đenove odigrao poslednji meč za Inter i oprostio se u suzama.

Udineze će u subotu doputovati u Beograd i vratiti se čarter letom odmah po završetku meče. Biće smešteni u hotelu “Kraun plaza”. Ono što je za navijače najinteresantnije je da će protiv Zvezde igrati i legenda kluba Antonio di Natale.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

IKA

11.11.2014 18:21

Brate, pa koliko puta više, postaje degutantno. Nemoj svoju sjajnu karijeru da omalovažavaš na ovaj način.

ODGOVORITE