Del Boske ''ispreturao'' Furiju!

Biće Špancima teško protiv Nemačke u ovakvom sastavu.

Fudbal 07.11.2014 | 21:30
Del Boske ''ispreturao'' Furiju!

Selektor Španije, Visente Del Boske, saopštio je spisak igrača za predstojeći kvalifikacioni meč protiv Belorusije i prijateljski duel sa Nemačkom. Na spisku je puno novih imena.

Zbog povreda fale Pepe Reina, Dani Karvahal, Andres Inijesta, David Silva, Havi Martinez, Tijago Alkantara i Alvaro Negredo. I kao da to nije dovoljno, Del Boske je odlučio da ne pozove Naća Monreala, Huana Matu, Hesusa Navasa, Fernanda Ljorentea i Dijega Kostu.

Del Boske je poslušao Murinjov savet i izostavio Dijega Kostu, što je svojevrsno iznenađenje jer selektori obično u tim situacijama pozovu igrača, makar bio i na klupi. Veliko je iznenađenje izostanak Ljorentea, naročito ako uzmemo u obzir da na spisku osim Morate ne postoji klasična devetka.

Na spisku se nalazi pet potencijalnih debitanata, golman Kiko Kasilja, zadnji vezni Naćo Kamačo i tri napadača Kaljehon, Nolito i Morata.

Istina, Belorusija nije rival koji iziskuje bog zna kako moćan sastav, pa je Del Boske iskoristio priliku da isproba neke nove kombinacije.

GOLMANI - Kasiljas, De Hea, Kasilja

ODBRANA - Huanfran, Aspilikueta, Ramos, Pike, Albiol, Bartra, Alba, Bernat

VEZNI RED - Buskec, Kamačo, Koke, Kasorla, Fabregas, Raul Garsija, Isko

NAPAD - Nolito, Morata, Pedro, Kaljehon, Alkaser

Komentari / 0

Ostavite komentar