''Bekerović'' ostaje i u 2015.!

Legendarni teniser objavio je da će i naredne sezone ostati u stručnom štabu našeg Novaka Đokovića.

Tenis 07.11.2014 | 08:00
''Bekerović'' ostaje i u 2015.!

Za Novaka Đokovića (27), Boris Beker (46) je i dalje "Broj 1".

Sudeći prema izjavi legendarnog nemačkog tenisera, od pre godinu dana trenera Novaka Đokovića, ta saradnja biće nastavljena i u 2015.

"Bekerović", kako u Nemačkoj zovu ovaj tandem, loše je počeo saradnju, Đoković u prvih nekoliko meseci u 2014. godini nije blistao, ali su vremenom stvari došle na svoje, naš najbolji sportista svih vremena osvojio je Vimbldon i vratio se na prvo mesto na ATP listi, posle čega je postalo jasno da njihova saradnja u budućnosti može da bude samo bolja.

"Dogovorili smo se oko ugovora. Iako je u našem odnosu dovoljno da samo pružimo ruku jedno drugome, bilo je potrebno i da se to stavi na papir", rekao je Beker za "Bild".

"Naša saradnja bila je jako uspešna u prethodnih 12 meseci. Veoma sam zadovoljan što sam deo jednog takvog tima, a lično mi mnogo znači što sam se vratio sportu koji mi je tako mnogo dao. Uživam".

"Bekerović" će se pojaviti i na kraju sezone, finalu Masters serije u Londonu, gde je Đoković bio šampion tri puta, od čega dva puta u poslednje dve sezone.

"Cilj je jasan, da osvojimo taj turnir", rekao je Beker.

Komentari / 0

Ostavite komentar