Suarez odbio Real, plakao zbog Barse!

Fudbaler Barselone Luis Suarez rekao je da je letos odbio ponudu madridskog Reala i priznao da je zaplakao od sreće kada je prešao u katalonski klub.

Fudbal 04.11.2014 | 18:30
Suarez odbio Real, plakao zbog Barse!

Urugvajski napadač potpisao je petogodišnji ugovor, a cena transfera iz Liverpula iznosila je 88 miliona evra.

"Bilo je pregovora sa Realom, ali nikada nisam osećao da sam blizu prelaska u Madrid. Međutim, kada me je zvao menadžer Pere Gvardiola i saopštio da je postignut dogovor između Liverpula i Barselone zaplakao sam od sreće. U tim trenucima mislio sam da mi se svet srušio nakon incidenta sa Kjelinijem i zauvek ću biti zahvalan Barseloni na ukazanom poverenju", rekao je Suarez katalonski radio RAC.

Suarez je istakao da ga ne brinu kritike španskih medija posle dva uzastopna poraza u Primeri, od Reala (3:1) i Selte (1:0).

"Svi znamo koliki su zahtevi u Barseloni i normalno je da postoje kritike posle poraza. Moramo da zaboravimo na to i verujem da će se stvari promeniti. Nismo iskoristili mnogo šansi protiv Selte i kažnjeni smo", zaključio je Suarez.

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kaznila je Suareza sa četiri meseca suspenzije zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na meču Urugvaj - Italija, zbog čega je debitovao za Barselonu tek pre dve nedelje protiv Reala.

Tokom karijere igrao je za Nasional, Groningen i Ajaks, dok je za nacionalni tim Urugvaja odigrao 79 utakmica i postigao 42 gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar