Lalatović: Novinari, ne lupajte!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović odlučno demantuje pisanje pojedinih medija da će otići ako njegov tim izgubi prvenstveni meč protiv Rada ovog vikenda. Najavio je i kaznu za nevaspitanog Aleksandra Kovačevića.

Fudbal 31.10.2014 | 18:40
Lalatović: Novinari, ne lupajte!

Da li je utakmica Crvene zvezede protiv Rada u prvenstvu, u nedelju "biti ili ne biti" za trenera crveno-belih Nenada Lalatovića?

Prema pisanju pojedinih medija, Lalatović se, navodno, poverio prijateljima, da će otići iz Zvezde ako "građevinari", koji su eliminisali njegov tim iz Kupa Srbije u sredu, ne budu savladani u Superligi.

Šta kaže na to Lalatović?

Sve demantuje!

"Poznato je da trenera u klubu drže samo rezultati. Ja to nisam izjavio! Poznato je i da neki novinari ponekad pišu gluposti, a ovaj novinar je napisao veliku glupost. Kada rešim da odem, vi ćete to znati. Ja kao veliki zvezdaš sam navikao da pobeđujem, ali tako je to u fudbalu, i ako neko treba da preuzme krivicu onda sam to ja", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Crveno-beli su u sredu u osmini finala nacionalnog Kupa izgubili od Rada na Vračaru, a u nedelju sa istim rivalom, na istom terenu, igraju za bodove. Opet je analizirao taj poraz.

"'Prvo poluvreme' od Rada izgubili smo nesrećno, ali bitnije je drugo u kojem želimo da pobedimo i ostanemo u trci za titulu. Želimo da ispravimo grešku, neće biti lako, ali nadam se da ćemo uspeti da osvojimo tri boda. om pobedom ostajemo u trci za titulu i tom pobedom ćemo ispraviti grešku iz prošle utakmice", rekao je Lalatović.

On je dodao da će napraviti nekoliko izmenu u odnosu na meč u Kupu, kako kada su u pitanju igrači, tako i taktičkih.

"Mora da bude kako bismo pobedili", naveo je trener Zvezde i dodao dase napadač Djorđe Rakić oporavio od povrede i da će biti usastavu.

Trener crveno-belih je rekao da loš teren na stadionu Obilića nemože da bude izgovor za poraz i istakao da njegova ekipa mora daodigra mnogo bolje.

Lalatović je najavio kaznu za nevaspitanog fudbalera Aleksandra Kovačevića koji je u četvrtak izvređao novinara nezadovoljan tekstom posle "večitog derbija".

"To u Zvezdi ne sme da se dešava", istakao je Lalatović.

Utakmica Rad - Crvena zvezda u 11. kolu Jelen Superlige Srbije biće odigrana u nedelju na Vračaru od 13 časova,.

Komentari / 0

Ostavite komentar