Raonića izviždali zbog...čučavca!

Kanadski teniser Miloš Raonić izviždan je na meču Mastersa u Parizu sa Džekom Sokom iz Sjedinjenih Država zbog (pre)dugog zadržavanja u toaletu.

Tenis 29.10.2014 | 19:45
Raonića izviždali zbog...čučavca!

Raonić je izgubio drugi set kada je morao da ode do toaleta, a tu je nastao pravi problem, pošto, kako kaže, nije mogao da nađe nijedan normalan.

Osoba koja je pratila rođenog Podgoričanina do toaleta odvela ga je do najbližeg, ali je Raoniću smetalo što je tamo čučavac, a pošto su redom nailazili na takav ‘problem’, na kraju su završili u svlačionici.

“Ko god da mi je bio pratnja, odveo me je u toalet gde je bio čučavac. Pošto nisam želeo da čučim, samo sam govorio: ‘idemo u sledeći’ i na kraju smo tako otišli u svlačionicu”, rekao je Raonić.

Navijači u Parizu, očekivano, nisu bili svesni Raonićevih problema, pa su ga izviždali po njegovom povratku na teren posle osam minuta. Međutim, čak i da su znali šta se dešavalo, teško je poverovati da bi reakcija bila drugačija, pošto je Francuska zemlja koja je popularizovala čučavce.

Kanađanina navijači nisu omeli, pa je on na kraju došao do preokreta i slavio je sa 6:3, 5:7, 7:6 (7:4). U trećem kolu njega čeka susret sa boljim iz duela Francuza Rišara Gaskea i Roberta Bautista-Aguta iz Španije.

Komentari / 0

Ostavite komentar