Partizan časti! Evo i kako

Navijači crno-belih imaju mogućnost da kupovinom ulaznica za meč sa Vojvodinom, u utorak i sredu dobiju besplatnu kartu za derbi sa OFK Beogradom.

Fudbal 28.10.2014 | 17:25
Partizan časti! Evo i kako

Partizan će u narednih šest dana odigrati dva meča u Superligi, ali je navijačima odlučio da izađe u susret tako što će na oba meča moći da uđu sa jednom kupljenom kartom.
Naime, u sredu je na programu odloženi meč 7. kola Superlige sa OFK Beogradom, koji će navijači moći da prate besplatno, ukoliko kupe kartu za derbi sa Vojvodinom, koji se igra u nedelju.

Ulaznice će se naći u prodaji od sutra na prodajnim mestima Eventima (TC Ušće, Beogradska Arena, Dom Omladine, Bilet centar i Novosadski Bilet centar), kao i na blagajnama stadiona u Humskoj, od 10 do 18 časova.

Cene karata su 300 dinara za Jug, 600 dinara za mesto na istoku i Zapadu, odnosno 3.000 dinara za ložu.

Oni koji žele samo da prisustvuju meču sa OFK Beogradom ua ulaznicu će morati da izdvoje 200 dinara za mesto na južnoj tribini, 400 dinara za Istok i Zapad, odnosno 2.000 dinara ukoliko žele da susret prate iz lože.

Crno-beli napominju da sezonske ulaznice FK Partizan važe za navedene mečeve.

Odloženi meč 7. kola Superlige Partizan - OFK Beograd igra se u sredu od 16.30 časova, dok je derbi jesenjeg šampionata sa Vojvodinom na programu u nedelju od 19 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar