Savčić:Demobilisani borci bez posla u očajnom položaju!

U prvoj zvaničnoj posjeti resornom ministarstvu bio je novi predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske.

Republika Srpska 24.10.2014 | 18:07
Savčić:Demobilisani borci bez posla u očajnom položaju!

Očigledno je da postoji mnogo stvari koje Vlada treba da poboljša kada su upitanju demobilisani borci ali je očigledno da je ovaj sasatnak tek prvi u nizu i da se čeka formiranje nove Vlade, ko god da je bude formirao.

Prvi zvaničan sastanak u ministarstvu novog predjsednika Boračke organizacije i ministra Djokića. Epilog ukratko: biće napravljena analiza do sada uradjenog za boračku kategoriju i onoga što urgentno treba da bude uradjeno.

Na prvom sastanku zvanično, novi predsjednik Boračke organizacije ako je i imao primjedbi na odnos vlasti prema boračkoj populaciji nije ih iznio pred novinarima. Jedan problem istaknut je kao najveći trenutno. To su demobilisani borci bez posla u Republici Srpskoj.

Petar Djokić i Milomir Savčić najavili su nove sastanke. Svakako novih susreta predsjednika boračke organizacije biće i sa predstavnicima nove vlasti, ko god tada bude sjedio u ministarstkim foteljama. Tema za razgovor, što prijatnih što neprijatnih sigurno ne nedostaje.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mihajlo

24.10.2014 17:22

Tesko nama sa vama.

ODGOVORITE
Name

sss

24.10.2014 18:23

AKO IH NIJE IZNIO ZNAČI NIJE IH NI IMAO.

ODGOVORITE
Name

rodjo

24.10.2014 19:51

Jestel vi normalan Narod.Bez proizvodnje posla nema.Sve ovo sto radi je na Drzavnim jaslama tj PARAZITI.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

24.10.2014 23:35

Baš je bilo teško ovo zaključti. Prosto se divim njihovoj inteligeniciji. Ljudi ne bude li se ništa promjenolo sa novom vlasti moraćemo mi sami mjenjati. Po mogućnosti bez nemira. Nema se više šta izgubiti, sve su nam oteli.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

25.10.2014 15:44

Pa nije moglo drugacije, kad su na vlasti dezerteri i lopovi, mi im obezbijedili da nas omalovazavaju.

ODGOVORITE