Cana: Nećemo da igramo, napadnuti smo!

Kapiten fudbalske reprezentacije Albanije Lorik Cana tvrdi da su on i njegovi saigrači napadnuti fizički i da zato nisu hteli da nastave utakmicu sa Srbijom.

Fudbal 15.10.2014 | 10:00
Cana: Nećemo da igramo, napadnuti smo!

"Mi smo došli da igramo fudbal, ali bili smo napadnuti fizički od strane srpskih navijača i zato nismo hteli da se vratimo na teren. Hteli smo samo da uzmemo zastavu i sve bi bilo pod kontrolom da je obezbeđenje sprečilo navijača da stolicom pogodi sve ljude na našoj klupi. Branio sam saigrača, imam povrede po licu, a ima ih i Granit Džaka", izjavio je Cana, a prenosi prištinska TV Kohavizon.

On je dodao da su ljudi iz UEFA sve videli i da očekuje kaznu Srbiji.

"Pitali su nas da igramo bez navijača, međutim, mi se nismo osećali dobro zbog povreda. Srpski kapiten Ivanović je pozitivan primer. On je i pre utakmice došao i rekao nam da je ovo samo fudbalski susrtet.

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, u Beogradu je prekinuta u 42. minutu, posle incidenta sa zastavom "velike Albanije", koja se iznad stadiona pojavila dronom, odnosno bespilotnom letelicom.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Лија

15.10.2014 08:27

Потпуно урушен систем безбједности. Толики број полицајаца у обезбјеђењу утакмице високог ризика, а десила се ова невиђена провокација, и то ни мање ни више већ из ВИП ложе.

ODGOVORITE
Name

jojjjjjjj

15.10.2014 08:31

Dace Albaniji 3 poena zbog redara sto je udarao igraca Albanije.

ODGOVORITE