Odlazi komandant niških Žandarma?

Prema pisanju današnje “Politike“ komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić spreman je da se povuče sa te pozicije.

Srbija 09.10.2014 | 09:10
Odlazi komandant niških Žandarma?

Nakon incidenta u kojem su učestvovali pripadnici Žandarmerije iz Niša za vreme Parade ponosa, Koštić je uputio pismo komandantu Žandarmerije Milenku Božoviću i Ministarstvu unutrašnjih poslova u kojem je zatražio da se učini sve kako bi se zaustavila medijska kampanja protiv odreda Žandarmerije u Nišu.

“Apelovao sam na komandanta Žandarmerije da učini sve kako bi se sačuvao ugled i renome naše jedinice, koja je uvek bila, a sada je u potpunosti spremna za realizaciju svih i eventualnih zadataka za državu Srbiju, za njenu odbranu i bezbednost. Poslednjih dana odred Žandarmerije iz Niša nazivan je “odredom smrti“ i “odredom batinaša“, što nanosi ogromnu štetu jedinici“, naveo je Koštić u izjavi “Politici“.

On je istakao da je neshvatljivo da se jedna visokoprofesionalna jedinica Žandarmerije zbog prekršaja ili izvršenog dela jednog pojedinca kvalifikuje pogrdnim nazivima.

 

Izvor:Press.rs

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

holland

09.10.2014 07:11

Ti niski specijalci bili i u Saraejvu1992 gasi taj odred

ODGOVORITE
Name

dini

09.10.2014 07:43

Bas pojma nemas,za tebe su svi iz Nisa niska specijala! Za informaciju ovo je policija, a 63.padobranska je vojska.

ODGOVORITE
Name

XXX

09.10.2014 08:20

Sreća da ste se okomili na Vucica pa se saznalo kako postupate. Da nije bilo Vucica vi bi mlatili ovaj narod da bilo pojma nema da ste odred smrti. Vi ste zaštićeni .

ODGOVORITE
Name

Simo

09.10.2014 20:16

Da se nezaboravi ovaj Senad je onaj tip iz Žandarmerije koji je ucjenjivao policajke ako odu sa njim u krevet dobiće unapređenje i veću platu. Sada taj isti Senad priča o nekom ugledu sebe i jedinice. Užas.

ODGOVORITE