Danko: Lijepo je vratiti se u 'jato'!

„Posle dijaloga sa Advokatom prelomio sam da se u 31. godini vratim u državni tim“, rekao je centarfor Partizana.

Fudbal 07.10.2014 | 23:15
Danko: Lijepo je vratiti se u 'jato'!

Tri i po godine pauze, objava da je završio reprezentativnu karijeru, čvrsta uveravanja da od povratka u državni tim nema ništa, a onda je – na opšte iznenađenje – Danko Lazović dobio poziv da opet zaigra za Srbiju.

I to je trebalo da dođe stranac za selektora, pa da promeni, činilo se, nepokolebljiv stav iskusnog napadača Partizana.
„Lep je osećaj vratiti se u reprezentaciju posle tri i po godine. Povodom onoga što sam tad rekao mogu samo da prokomentarišem kako se pokazalo da u fudbalu nikada ne bi trebalo biti izričit, jer sam sam sebi skočio u usta“, rekao je Lazović.

Na promenu odluke bivšeg internacionalca uticao je upravo Dik Advokat, koji ceni sve što je Lazović radio u dresovima Fejenorda, Vitesea, PSV-a, Zenita, kao i poslednjih nekoliko meseci u Partizanu.
„Razgovarao sam sa Advokatom, a posle našeg dijaloga sam i prelomio da se u 31. godini vratim u državni tim, što mi je i bila želja. On je iskren čovek, a to zna da boli. Kod njega nema tajni, nadam se da da će nas odvesti u Francuku“.

Prvi ispit za Lazovića i novu reprezentaciju je u subotu protiv nepredvidive Jermenije.
„Jedan sam od retkh koji je prošao sve kategorije reprezentacije, bio sam član i onog tima koji je u Jerevanu 2007. igrao 0:0 sa Jermenijom. Ne pamtim težu utakmicu od te, znam da su Jermeni bili bolji a da su nas dva boda košta da se kvalifiujemo na EURO. Zato je bitno da dobro startujemo“, dopunio je Lazović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

munja

08.10.2014 06:43

u jato kokoški

ODGOVORITE