Zbog droge uhapšena dva lica

Policija je na području Srpca uhapsila lica čiji su inicijali D.C. /43/ iz Prijedora i V.B. /55/ iz Banjaluke kod kojih je pronađena 501 stabljika indijske konoplje od koje se dobija droga skank.

Republika Srpska 05.10.2014 | 13:47
Zbog droge uhapšena dva lica

Portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da su osumnjičeni drogu uzgajali u mjestu Razboj Ljevčanski kod Srpca u kući vlasnika čiji su inicijali Z.M.

Policija je na osnovu naredbe Okružnog suda Banjaluka izvršila pretres na dvije lokacije u Banjaluci i jedan na području Srpca koje koriste osumnjičeni i tom prilikom pronašla lampe za osvjetljenje i uređaj za
zagrijavanje biljaka.

Lica V.B. je zajedno sa izvještajem danas predat Okružnom tužilaštvu Banjaluka, a protiv vlasnika kuće Z.M. podnesen je izvještaj nadležnom Okružnom tužilaštvu za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Voji Balabanu, Draganu Cvjetićaninu, te Zoranu Mikiću koji je policijskim organima za sada nedostupan. Cvjetićanin je pušten da se brani sa slobode.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bravo

05.10.2014 18:46

Bravo momci...i cure naravno. Samo nastavite...te narkomane pred Bosku na sat

ODGOVORITE