Besnik Hasi: Ne krivite Mitrovića!

Aleksandar je imao nekoliko šansi, nije postigao pogodak, ali je još uvek mlad i nedovoljno iskusan. Daće još mnogo golova za klub - poručuje Besnik Hasi.

Fudbal 03.10.2014 | 11:15
Besnik Hasi: Ne krivite Mitrovića!

Zviždali su navijači, besni na promašaje Aleksandra Mitrovića u meču protiv Dortmunda koji je Andrleht izgubio (0:3). Prvo je srpski napadač u 10. minutu postigao gol, koji je poništen zbog ofsajda, a zatim je u 75. bio u odličnoj situaciji ispred gola rivala, ali je pogodio stativu. Publika mu to nije oprostila, ali je u njegovu odbranu stao trener Besnik Hasi.

- Ne krivite Mitrovića! Da je postigao gol, možda bismo nešto uspeli da uradimo u meču, ali nije. Promašio je neke šanse i protiv Galatasaraja u prvom kolu, ali će sigurno nešto da nauči iz ovih mečeva - jasan je trener belgijskog tima.

Svesni su svi da će dobijati pohvale samo kada postiže golove.

- Kada napadač ne postigne pogotak, odmah se nađe na udaru kritika i analiza. Ali, ljudi moraju da shvate da je Aleksandar još uvek mlad i nedovoljno iskusan i da ima mnogo uspona i padova. Pored toga je na leđima imao odbranu Dortmunda, jake i snažne igrače koji igraju u Bundesligi. Mitrović je veoma važan igrač za klub i daće još mnogo golova - poručio je Bresnik Hasi.

Komentari / 0

Ostavite komentar