Partizanu teški rivali, još teži raspored!

Crno-beli gostuju u tri od prva četiri kola E grupe Evrokupa.

Košarka 30.09.2014 | 09:15
Partizanu teški rivali, još teži raspored!

Prvi mesec nove sezone biće "paklen" za ekipu Partizana.
Od Solnoka 5. oktobra, do utakmice protiv Krasnjeg oktobra u Volgogradu 5. novembra, crno-beli će gostovati čak sedam puta u 10 utakmica ABA lige i Evrokupa.

Po rasporedu koji je u ponedeljak uveče objavljen na sajtu Evrokupa, Partizan će takmičenje u E grupi "otvoriti" u Viljnusu, protiv Lijetuvos Ritasa (14. ili 15. oktobra).

U drugom kolu (21. ili 22. oktobra) dočekaće Banvit, nakon čega mu predstoje uzastopna gostovanja - Hapoelu iz Jerusalima (28. ili 29. oktobra) i Krasnjem oktobru (4. ili 5. novembra).

Rumunski Asesoft stiže u Pionir 11. ili 12. novembra i taj meč označiće polovinu prve faze.

Revanši slede od 18. novembra do 17. decembra, a cilj je plasirati se među najbolja četiri. Last 32 faza igraće se potom kroz osam grupa od po četiri ekipe.

Naporan početak sezone crno-belima će dodatno otežati povrede Milosavljevića i Milutinovića, ali i neizvesnost oko registracije pojačanja, čemu mora da prethodi otklanjanje blokade zbog izgubljenog spora sa Jakom Klobučarom pred FIBA Arbitražnim tribunalom (BAT).

Dok se ne reši to pitanje, neće moći da bude registrovan Edo Murić, a ni druga, potencijalna pojačanja, o kojima se za sada priča samo uopšteno.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Novica

30.09.2014 08:38

Koji spin!??? Do juče su kmečali CIPIRIPI kup, nižerazredna takmičenja, takmičenja mnogo nižeg ranga,... i slične priče a danas teški rivali, još teži raspored!!! Uživajte u CIPIRIPI čarima!!!!

ODGOVORITE