Sopstvena logika: Abdulah Sidran radi za Dodika?

Sidran u izjavi Dnevnom Avazu podržava Ognjena Tadića, a zalaže se za smirivanje strasti oko tzv. Krsta na Zlatištu, kako "ne bi radili za Milorada Dodika".

Bosna i Hercegovina 24.09.2014 | 22:02
Sopstvena logika: Abdulah Sidran radi za Dodika?

“Dodiku je potrebno da nekim krupnim skandalom neke vrste "ćapi" koji procent glasova u strahu da gubi izbore. Kao što će ih, ako Bog da, izgubiti od Ognjena Tadića, kome želimo sve najbolje”, rekao je Sidran.

On je istakao da "prevelika dramatizacija" događaja u vezi sa postavljanjem krsta na Zlatištu "može biti usluga Miloradu Dodiku uoči izbora".

Sidran je tako ocijenio da Sarajevo ne treba Dodiku da čini uslugu, nego da cijelu situaciju treba da okrene "na šegu", kako ne bi "radili za Dodika".

Ne hvali me, živ bio?

Poznati i deklarisani neprijatelj Republike Srpske je potpuno pomjerenog doživljaja za stvarnost, ukoliko ne uviđa da je njegova podrška bilo kojem kandidatu u Srpskoj isključivo minus!?

Istovremeno, on pokazuje da shvata političko-etničke odnose i okretao bi stvari "na šegu" da ne pomaže Dodiku. Onda bi, ukoliko nije potpuni maloumnik, trebao da zna kako će ovu njegovu izjavu prenijeti svi režimski mediji, na čelu sa RTRS, kao ključni dokaz teze o tome da su i Tadić i SDS eksponenti političkog pokreta koji je "probosanski", što je ključna optužba vladajućih na račun svog najjačeg stranačkog takmaca.

Isto tako, Sidranovi istomišljenici dijele nagrade, stipendije i priznanja bilo kakvim poluumnim blesavcima, koje nađu da u javnom prostoru istupaju protiv Srpske, a imaju srpsko ime ili ličnu kartu iz "manjeg entiteta". Efbihovski monstrumi izgleda zaista ne uviđaju da na taj način na svoju stranu ne privlače bilo koga drugog, osim šake jada istih takvih beskičmenjaka i srebroljubaca koje su već kupili.

Da nema krajnje neprofesionalnih režimskih medija u Srpskoj, ovakve stvari ne bi trebalo ni objavljivati, niti na njih reagovati. Narod Srpske treba da izabere svog predsjednika, bez ikakvih uplitanja iz Efbiha i ostatka inostranstva.


Izvor: Frontal.rs/Dnevni Avaz

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

realnost

24.09.2014 20:30

Covjek misli da treba razum da pobijedi u RS-u..! Jer ovakvo stanje je nepodnošljivo...! Ove medjusobne blokade su dovele do ovakvog mizernog ekonomskog stanja. Treba i FBiH i RS da se okrenu ekonomiji i saradnji umjesto prepucavanjima i blokadama ..! Narod treba da zazivi da se pokrene sa mrtve tacke. Ja mislim da neko ko Srbima zeli sve najgore moze da vam prizeljkuje Dodika jos koju godinu..! Dodik je srbima nanio vise stete nego poplave i rat zajedno... Ako dobije jos 4 godine mislim da ce se Baja krunisat za kralja RS

ODGOVORITE
Name

GOG

24.09.2014 20:33

Taj Dodikov cirkus oko tog krsta, i jest samo za segu.

ODGOVORITE
Name

H&M

24.09.2014 21:12

Zna Sidran šta radi, stari je to Udbaš

ODGOVORITE
Name

bravo

24.09.2014 23:49

Ne samo Sidran nego svi mi bosanci i bosanske patriote treba da se ujedinimo i napravimo našu bosnu po volji svih, bez nacionalizma. Bošnjaci zato podržavaju SDS jer u njima vidimo novu snagu razuma

ODGOVORITE
Name

bravo

25.09.2014 05:35

bravo za sidrana

ODGOVORITE