Sedmičma plata 250 000 evra za...?!

Belgijanac Eden Azar postaće najlplaćeniji igrač Čelsija. Britanski mediji pišu da će mu londonski klub ponuditi novi, petogodišnji ugovor i nedeljnu platu od 200.000 funti (250.000 evra).

Fudbal 16.09.2014 | 17:45
Sedmičma plata 250 000 evra za...?!

Čelsi je ovog leta doveo nekoliko velikih zvezda svetskog fudbala, ali će jedan starosedelac uskoro postati najplaćeniji.

Britanski mediji pišu da će Belgijanac Eden Azar uskoro dobiti novi, petogodišnji ugovor koji znači i povećanje plate. Trebalo bi, prema istim izvorma, da nedeljno dobija 200.000 funti!

Ovaj 23-godišnjak nije ključna karika u timu Čelsija na početku nove sezone. Postigao je samo jedan gol, a pored rubrike asistencije piše 0 (nula). Ali, i pored toga, Žoze Murinjo i ostali u Čelsiju izuzetno cene i polažu veliko poverenje u Azara koji jednim potezom može da reši meč, da preokrene situaciju u korist Čelsija.

Uostalom, Azar je prošle sezone sa 14 golova bio najbolji strelac ekipe, a imao je i sedam gol-asistencija, što je Murinju bilo dovoljno da ga nazove "pobednikom".

Belgijanac je srećan u Čelsiju, a i pored interesovanja pojedinih klubova, ne želi da ode sa Stamford bridža. To je i potvrdio u izjavi koju je dao još u junu mesecu:
"Ostajem u Čelsiju i pregovaram o novom ugovoru. Samim tim što mi je ponuđen novi ugovor znači da u klubu imaju poverenja u mene i da računaju na mene".

Komentari / 0

Ostavite komentar