Penzioneri „otkačili“ direktora Fonda PIO

Mladena Milića, direktora Fonda PIO, nisu primili predstvanici Udruženja hercegovačkih penzionera, ali je on posjetu Trebinju iskoristio da obiđe Dom penzionera i razgovara sa štićenicima.

Republika Srpska 12.09.2014 | 22:11
Penzioneri „otkačili“ direktora Fonda PIO

Milić kaže da sastanci sa Udruženjima u čitavoj Republici Srpskoj nemaju nikakve veze sa politikom, ali se i ograđuje od zahvaljivanja direktorice trebinjskog Doma penzionera Dare Cvijetić predsjedniku Miloradu Dodiku, kada je pozdravljala prisutne.

Na pitanje novinara kako sastanci nemaju veze sa politikom, kada se direktorica Doma penzionera zahvalila predsjedniku Republike Srpske Milić je odgovorio:

Ja sam govorio u svoje ime”, kaže Milić.

A zbog čega nije bilo sastanka sa Udruženjima penzinera direktor PIO-a kaže:

Inicijator ovog sastanka je Udruženje penzionera RS, koje smo mi iz Fonda PIO u potpunosti podržali i održali niz sastanaka počev od Bijeljine, preko Doboja, Banjaluke i u Istočnom Sarajevu, odnosno na Sokocu, sa svim rukovodstvima opštinskih Udruženja penzionera. Nažalost, u Trebinju do toga nije došlo jer je Udruženje penzionera procijenilo da nije moment, niti trenutak da se takav sastanak održi uoči predizborne kamapanje”, istakao je Milić.

Predsjednik Udruženja penzionera Istočne Hercegovine, Rade Tarailo, u telefonskom razgovoru potvrdio nam je da do sastanka nije došlo zbog činjenice da je počela predizborne kampanja i da to sada nije primjereno, pogotovo kada se dobro zna kakav je položaj ove populacije u Republici Srpskoj.  

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

VULE

12.09.2014 20:21

Svasta ce tu biti sad, predizborna je pocela.

ODGOVORITE
Name

sova

12.09.2014 22:16

Moj Miliću, vrati se kuhanju kafa.

ODGOVORITE
Name

професор

13.09.2014 08:38

Милић привезак у ланцу зле среће. Све сте више него људи. Понашате се као богови и престали сте бити људи. Очито нисте нити једно нити друго.

ODGOVORITE