Tadić novi - stari predsjednik GO SDS Banjaluka

Banjaluka se probudila i rekla da ne želi autokratu za predsjednika RS, nego predsjednika koji će predstavljati i zastupati sve građane Srpske.

Republika Srpska 30.08.2014 | 17:23
Tadić novi - stari predsjednik GO SDS Banjaluka

Zato predstojeći izbori nisu previđeni za političare, nego za građane, izjavio je potpredsjednik SDS Ognjen Tadić nakon što je izabran za novog predsjednika Gradskog odbora SDS Banjaluka.

Oktobarski izbori su izbori na kojima će građani reći da je vrijeme za promjene I da one koji su ih doveli u beznađe treba kazniti, izjavio je novi stari predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SDS Ognjen Tadić.

SDS je od svog postanka patriotska stranka. I danas je to mada su vremena različita, kao I problemI I zadaci. 1990. godine trebalo je okupiti I sačuvati srpski narod na ovim prostorima, a danas Srpsku treba sačuvati od beznađa, za koje je kriva aktuelna vlast. Treba pobjediti siromaštvo, korupciju I nezaposlenost,smatra predsjednik SDS Mladen Bosić naglašavajući da zato trebaju promjene u društvu.

Onaj ko bude na vlasti nakon oktobra, a biće SDS, jer nema ko drugi, navodi Bosić, imaće ne samo težak zadatak da obezbjedi bolje sutra, nego I težak zadatak da vrati povjerenje građana u vlast, kazao je Bosić na izbornoj Skupštini Gradske organizacije SDS u banjalučkoj dvorani Obilićevo.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Hercegovac

30.08.2014 16:03

Samo naprijed u nove pobjede, buduci predsjednice, spasi nas ovih lopova. Polako odbrojavamo.....

ODGOVORITE
Name

Rubin

30.08.2014 18:00

Nekad sam bio pristalica ovih crvenih, po onoj narodnoj: obećanje - ludom radovanje. Svi ispadosmo ludi, a ja dođoh sebi - nikada više u crvene bandite! Evo, fala dragom Bogu, optimizma koji mi pružaju i djelom i riječju ovi ljudi tipa Tadić i Bosić. Sigurno do pobjede.

ODGOVORITE
Name

django

30.08.2014 18:44

Naprijed braco da zajedno zbacimo bandu sa trona i da ih strpamo sve koji su krali u zatvore .. Narocito Milu i kumove Skrbica i Budu pa Cubrija i Sotru guzicu kojim su obrisali guzicu . Nemojte zaboraviti ni Spirica i njegovog sina . Vjerujem da je neko nas pametan sve zapisivao i da nece zaboraviti niti jednig sto se obogatio na ledjima naroda. BRAVO ZA TADICA I DR.STEVANDICA . BEZ DLAKE NA JEZIKU I MRLJE U ZIVOTU !!

ODGOVORITE
Name

Mia

30.08.2014 18:51

Samo naprijed Ognjene, takav nam čovjek treba za predsjednika, a ne bahat i neotesan kao ovaj sadašnji.

ODGOVORITE
Name

Hercegovka

30.08.2014 18:52

Da smo bar bili pametniji, pa Ognjena ranije izabrali, ne bi sad bili na dnu, ali bolje ikad nego nikad. Samo naprijed, podržavamo te, jer si prije svega čovjek, za razliku od... njega.

ODGOVORITE
Name

GASTRABAJTER

31.08.2014 00:59

OVAJ KANDIDAT JE PRIJE CETIRI GODINE, NAKON STO JE DODIK IZABRAN ZA PREDSJENIKA IZREKAO JE STRAVIČNU ISTINU "LAKU NOC SRPSKA"... JA GA TADA NISAM RAZUMIO, A BIO JE JAKO U PRAVU... NEMOJTE DOPUSTITI DA ISTI OGNJEN PONOVO IZJAVI ISTU REČENICU POSLIJE IZBORA U OKTOBRU...

ODGOVORITE
Name

poynavlacnovijesrpskeistorije

31.08.2014 20:27

Bez mrlje u životu ?

ODGOVORITE
Name

nada manjaca

04.09.2014 21:40

DAĆE BOG DA OVOM NAPAĆENOM NARODU OPET GRANE SUNCE. GLASAJMO ZA POŠTENOG ČOVJEKA BEZ MRLJE U SVOM POLITIČKOM DJELOVANJU. SDS DO POBJEDE UZ VAS JE BOG I POŠTENE PATRIOTE KOJI VOLE OVU ZEMLJU ZA KOJU SU ŽIVOT DALI NJIHOVI NAJDRAŽI

ODGOVORITE