Falkao stiže na Bernabeu?!

Kako prenosi italijanski "Calcio Mercato", Real Madrid i Monako postigli su dogovor oko pozajmice Radamela Falkaa Garsije.

Fudbal 29.08.2014 | 13:00
Falkao stiže na Bernabeu?!

Kolumbijac je ovog leta nekoliko puta povezivan sa velikim klubovima, a najčešće su se spominjali Arsenal, Liverpul i, upravo, Real Madrid.

Kako navode Italijani, "Kraljevski klub" će ekipi iz Kneževine platiti 20 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu, s mogućnošću otkupa ugovora na kraju sezone.

Ovakva varijanta je dosta realnija od transfera, jer Real, uprkos prodaji Anhela di Marije, mora da obrati pažnju na finansijki fer-pej. Navodno, ceo posao dogovoren je posle žreba grupa za Ligu šampiona.

'El Tigre' je nekoliko puta izjavljivao da bi voleo da zaigra za tim sa Bernabeua, ali i da se vrati u Španiju, gde je za dve godine postao ljubimac navijača – ali gradskog rivala Atletika.

Sjajni centarfor nije nastupio na Mundijalu u Brazilu zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena, ali se nedavno vratio na teren i pokazao da nije zaboravio da daje golove.

Real je ovog leta potrošio preko 120 miliona evra na pojačanja, a najveći deo te cifre uplaćen je upravo Monaku za Hamesa Rodrigesa – 80 miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar