Barsa 'krade' Di Mariju?!

Florentino Perez odbija i da sedne za stol sa ljutim rivalom... Ili je to Blaugrana samo želela da dodatno pokvari ambijent na stadionu Santjago Bernabeu?

Fudbal 22.08.2014 | 15:35
Barsa 'krade' Di Mariju?!

Gotovo nestvarna vest stiže nam sa Pirineja. Madridskom Realu se, preko posrednika doduše, javila još jedna zainteresovana strana za Anhela di Mariju – ni manje ni više nego Barselona!!! Predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perez samo je spustio slušalicu odbivši i da sedne za sto sa ljutim rivalima iz Katalonije.

Vest je plasirao katalonski Sport, poslovično dobro upućen u zbivanja u Barsi, ali i sklon senzacionalističkim vestima. Isti list navodi da su na Kamp Nou bili spremni da odmah izdvoje 60.000.000 evra koliko Real od početka leta traži za Argentinca, ali nikako da pronađe kupca.

Međutim, postavlja se pitanje kako bi Barsa uopšte registrovala Di Mariju kada je pod kaznom Fife? Prema nekim tumačenjima zabrana se odnosi samo na dva sledeća prelazna roka (Fifa i jeste govorila o kazni tokom 2015. godine) što bi značilo da Barsa sada ima mogućnost da se isprsi i u narednih devet dana selektira tim tako da joj pojačanja i ne budu potrebna do 2016.

Istina, već je dovela Ivana Rakitića, koji nije Di Marijin kvalitet, ali jeste slična pozicija, pa u ovom konkretnom slučaju dolazi do gomilanja igrača.

Možda je, ipak, osnovna ideja Barselone u stvari bila samo da dodatno uruši ionako loše odnose Di Marije i čelnika Reala. Reprezentativac Argentine je, naime, navodno i zvanično zatražio da ode, pošto rukovodstvo kluba odbija da mu platu sa "skromnih" tri miliona, poveća na čak osam miliona evra. Rastanak je neminovan, iako je tribina maltene jednoglasno za ostanak Anhela na stadionu Santjago Bernabeu.

Komentari / 0

Ostavite komentar