SDS: Radnici zaslužuju mnogo više

Radnici koji štrajkuju u fabrici tekstila "Imeks" u Bileći zaslužuju mnogo više od lažnih obećanja vlasti i njihovog zanemarivanja, smatraju u SDS.

Republika Srpska 21.08.2014 | 17:34
SDS: Radnici zaslužuju mnogo više

U saopštenju, objavljenom na sajtu SDS, se navodi da SDS ima ekonomski plan koji uključuje podršku za preduzeća, kao što je i ovo, ali ne uključuje pljačkanje državnih firmi kao što je to dozvolila vlast SNSD s svojim lošim upravljanjem bez ikakve odgovornosti.

"Ovo je jedan od posljednjih primjera kako je Dodikova (Milorad) vlada upropastila ekonomiju u zadnjih osam godina svoje vladavine. Moramo da napravimo promjene 12. oktobra. Podržite naš plan da ojačamo ekonomiju tako što ćemo omogućiti pravedniji poreski sistem, pravedniju raspodjelu sredstava i da stanemo u kraj lošim ekonomskim odlukama zasnovanim na raznim političkim kalkulacijama", kaže se u saopštenju.

Naglašava se da je neophodno stati u kraj neodgovornoj politici SNSD.

"Radnici u "Imeksu", kao i u drugim preduzećima širom RS trebaju da znaju da SDS radi u njihovom najboljem interesu i da i da će se boriti da zaštiti njihova radna mjesta, neće ih zanemarivati i ponašati se prema njima kao prema običnim pijunima u nekoj političkoj igri, kao što to sada radi vlast", kaže se u saopštenju.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

xxl

21.08.2014 15:33

Koji radnici? U Republici Srpskoj postoji samo roblje Baje i njegovog zlocinackog SNSD-a!

ODGOVORITE
Name

Branislav82

21.08.2014 16:40

Ova vlast se stvarno zalaže za razvoj srednjih i malih preduzeća. Od velikih prave srednja, a od srednjih mala...

ODGOVORITE
Name

srbin-rs

21.08.2014 16:56

Baja je u 21. vjeku od radnika napravio kmetove a od SNSD-ovaca buržoaziju!

ODGOVORITE